Vi kan avloppsspolning i Stockholm

Stopp i avloppet? Eller vill du helt enkelt undvika att få stopp i avloppet, och eventuella vattenskador? Låter dina avlopp konstigt, eller rinner vattnet undan dåligt? Då är det oss du ska kontakta. Vi är experter på avloppsspolning i Stockholm. Vi fixar både akuta stopp i avloppet och underhållsspolar avlopp i Stockholm med omnejd.

Håll dina avlopp fräscha

Det är viktigt att hålla sina avlopp fräscha. Det är aldrig roligt när gammalt avloppsvatten sipprar upp ur golvbrunnarna och orsakar vattenskador. Det är inte heller roligt när det är stopp i avloppet och det inte går att spola i toaletten, eller när vattnet i köksavloppet tar en evighet att rinna undan. När du märker att vattnet börjar rinna bort sakta, eller att det kluckar i dina vattenrör när du har spolat – då är det dags att kontakta oss och göra en underhållsspolning för att undvika att få totalstopp i avloppet. Avloppsspolning Stockholm är vårt område och vi har all utrustning för att utföra ett bra arbete.

Mer än 300 avlopp spolade förra året

Det är viktigt att spola avloppen då och då, för att undvika sanitära olägenheter och för att förlänga livslängden på rören. Framförallt är det viktigt att i tid undvika vattenskador som kan uppkomma när det blir stopp i avloppet. Vi löser alla stopp i avloppet. Avloppsspolning i Stockholm är vår specialitet och vi spolade mer än 300 avlopp förra året. Kontakta oss idag för mer information angående avloppsspolning i Stockholm!