Vi utför stamspolning i Stockholm

Har du börjat att märka av en otrevlig odör från avloppet, låter rören konstigt eller rinner vattnet dåligt? Kan du svara ja på något av detta är det hög tid att beställa en stamspolning Stockholm. Många väntar alldeles för länge innan de söker hjälp. Bra underhållna rör har en längre livslängd och dessutom kan man slippa otrevliga överraskningar som exempelvis översvämningar av avlopp.

Undvik stambyte

Det skiljer beroende på vilket material och ålder rören har hur ofta en stamspolning bör utföras. Det spelar även in om det är ett flerfamiljshus eller en villa. Oavsett vilket är det viktigt att utföra stamspolning för att få bort gamla avlagringar som fastnat och kan verka frätande. På så vis slipper du dålig lukt och att vattnet rinner av sakta. I det långa loppet innebär stamspolning att du slipper utföra kostsamma stambyten lika ofta. I dag när en stamspolning Stockholm utförs så används inga frätande kemikalier utan enbart specialanpassad utrustning som är skonsam för både rör och miljö.

Ta det säkra före det osäkra

Oavsett om du bor i villa eller lägenhet kan vi hjälpa till att utföra stamspolning i Stockholm. Det är alltid bäst att ta det säkra före det osäkra för att slippa otrevliga överraskningar. Dåligt underhållna rör kan orsaka översvämningar från golvbrunnar och avlopp. I köksavlopp kan orenheter samlas och ett tryck byggs upp som får ett vulkanliknande effekt vilket kan förstöra tapeter och annat. Så det lönar sig på flera vis att att boka stamspolning i Stockholm.